GUIA DE COMPRA

GUIA DE COMPRA

¿COM S'ENTREGA EL PRODUCTE?

Tots els regals van presentats amb el seu corresponent packaging que apareix a la pàgina de producte, així com el certificat de qualitat de la joia adquirida. Tot el conjunt va protegit en una caixa blanca i l'enviament s'efectuarà a través de l'empresa seur.


¿COMO PUC FER  L'INSCRIPCIÓ D'UN ANELL O MEDALLA?

Paussi ofereix el servei de gravació gratuït amb aliances, anells de compromís o medalles. A la pàgina de producte hi ha un apartat amb el nom"gravació" on podrà introduïr l'inscripció que desitgi. En cas que no sigui possible, paussi es posarà en contacte amb vostè. Si desitja més informació posi's en contacte a través del mail: info@paussi.net.


¿COM FAIG LA DEVOLUCIÓ D'UN PRODUCTE?

La forma més senzilla de fer una devolució és posar-se en contacte a través del mail: info@paussi.net. Verificarem les seves dades i un transportista vindrà a recollir el seu paquet. Totes les devolucions son gratuïtes. Rebrà l'import de la mateixa manera que va realitzar la seva compra. El termini de desestiment es de 14 díes naturals per a realitzar la devolució de les mercaderies. A partir de la declaració de desestiment transcorre un segon termini de 14 díes naturals per realitzar una devolució de les mercaderíes “El dret de desistimiento no será aplicable als contractes que es refereixin a: a) El subministre de bens confeccionats conforme a las especificacions del consumidor i usuari o claramente personalitzats. b) El subministre de bens que puguin deteriorse o caducar amb rapidesa c) El subministre de bens precintatsque no siguin aptes per ser retornats per raons de protecció de la salut o de higiene i que haigin sigut desprecintats en l'entrega. d) El subministre de grabacions sonores o de video precintats o de programes informàticos precintats que haigin sigut desprecintats pel consumidor i usuari després de l'entrega.


¿COM COMPROVO L'ESTAT REAL DE LA MEVA COMANDA?

Una vegada haigi comprat el producte a través de la nostra passarel·la de pagament segura, li enviarem un mail de confirmació de la seva compra. El procés de fabricació de la nostra joieria és aproximadament d'entre 15 i 20 dies des de la seva recepció. Si hi hagués un retràs en el temps de fabricació del producte l'informaríem a través del correu electrònic. Una
vegada tramitada la comanda, abans de la recepció del producte, li enviarem un correu electrònic de confirmació.


¿LES DESPESES D'ENVIAMENT VAN INCLOSES AL PREU FINAL?

Els preus que apareixen al lloc web són els que s'apliquen al moment de la seva compra. Els preus dels productes, despeses d'enviament i altres serveis inclouen l'iva. Les despeses d'enviament s'agreguen per comanda. Les despeses d'enviament son gratuïtes a tota la Península. Ceuta i Melilla: actualment el nostre proveïdor logístic no realitza enviaments a aquestes ciutats. Les devolucions son gratuïtes.

¿LES COMPRES A LA WEB PAUSSI SÓN SEGURES?

Paussi es compromet a protegir la informació personal dels nostres clients. La transferència entre els ordinadors de clients i el nostre servidor utilitzen el protocol d'encriptació estàndard ssl, per mantenir la seva informació de comanda segura. Paussi tremp s.l es compromet a guardar les dades de facturació i enviament al crear un comte amb nosaltres i a no ser utilitzada a l'estipulat
a la política de privacitat.


¿A QUI EM DIRIGEIXO SI EM SORGEIX UN DUBTE?

Pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre servei d'atenció al client, al telèfon 973651396 o a través del mail info@paussi.net.

La meva compra La cistella és buida Continuar comprant